Érdemes még belevágni a mérlegképes könyvelő végzettség megszerzésébe?
Messziről kezdem....korábban gazdasági végzettséget szereztem, viszont tudás nem jött vele, és nem is használtam évekig. Nyelvekkel kezdtem el dolgozni, de aztán mégis a könyvelés közelébe kerültem, viszont biztos tudás nélkül. Bár mivel multi, annyira ez nem is fontos....tavaly elkezdtem a mérlegképes képzést, de hamar rájöttem, hogy előbb az alapokkal kellene tisztában lennem. Nagyjából meg is vagyok vele, viszont elbizonytalanodtam közben, mennyire passzol hozzám ez a terület. A munkával elvagyok, de eléggé kivagyok, mikor még munkaidőn kívül is ezzel a témával kell foglalkoznom.
Nem tudom, érdemes-e folytatni, főkönyvelő nem akarok lenni, most amúgy is komoly változások jönnek okj téren, de ugye még 2 évig lehet vizsgázni a jelenlegi rendszerben.
Szerintetek érdemes küzdeni ezért a végzettségért? Főleg abban az az esetben, ha magyar cégeket nem akarok könyvelni, valszeg multinál maradok a későbbiekben is.
Viszont másrészről gondolom alaposan meg tudnám tanulni a könyvelést és munkaváltáskor pozitív adalék lehet egy ilyen papír...
Csak közben ki akar napi 10 órát ülni az asztal mellett - munka + komoly tanulás min. ennyi lenne, rámegy az egészségem :/
Érdemes.
Az idő így is, úgy is elmúlik.
Megbánnád. Előrevisz.
Bátran vágj bele!
"Nem tudom, érdemes-e folytatni, főkönyvelő nem akarok lenni, most amúgy is komoly változások jönnek okj téren, de ugye még 2 évig lehet vizsgázni a jelenlegi rendszerben."
Ezt hol olvastad? Tanfolyam után tudtommal 1 évig van lehetőséged vizsgázni. Jövőre meg már csak az iskolarendszerű képzések elérhetőek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!