Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Egyetem mellet ellehet végezni...

Egyetem mellet ellehet végezni egy pilóta képzést?

Figyelt kérdés
Elte ttk fizikusnak tanulok. És szeretnék pilóta jogositványt. És azt szeretném megtudni hogy mennyi idő és egyátalán el lehet végezni egyetem mellet?

2020. aug. 20. 12:35
 1/4 A kérdező kommentje:
És ha igen mennyi időt vesz igénybe?
2020. aug. 20. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg oldal van, ahol leírják a "pilóta jogosítvány" rendszerét, és hogyan lehet megszerezni.

Eleve több fajta van, egymotoros, kétmotoros stb. Többféle jogosítás is van.

Még a "legegyszerűbb" képzés is többmilliós tétel, ha utasszállító az álom, az 20-25 millió is lehet. Emellett repülési órákat is kell teljesíteni, repülőbérlésekhez még számolj hozzá nyugodtan jó sok összeget.

2020. aug. 20. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam rajta, a Nyíregyházi Egyetemen van utasszállító repülő pilóta képzés, a képzés csak önköltségesen létezik, és több, mint tíz millió forint. Van persze több féle jogosítvány rá, de azok is nagyon drágák, és nem is könnyű azért megtanulni. Én alternatívànak a hajós jogsit kezdem el lassan(mindenképp akarok egy különleges jogsit), de hátha egyszer összejön valamelyik pilóta képzés is az életben.
2020. aug. 23. 02:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha csak sima PPL-re gondolsz, az lazán megcsinálható egyetem mellett. Ha ATPL-ben gondolkodsz, akkor az már elég nagy idő és pénzigényű, nem vállalnám be másik egyetem, vagy munka mellett. Persze mindenkinek más a munkabírása.
2020. szept. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!