CAD-CAM képzés irányába indulnék el, mik a különbségek a különböző képzések között?
Hat éve vagyok három tengelyes megmunkálóközponton gépbeállító. Deckel Dialog 11, Fanuc és egy kicsit Okuma OSP vezérlésen. A főnököm beiratna CAD-CAM-es tovább képzésre. A CNC programozás jól megy, de CAD-CAM-mel még sosem próbálkoztam és nem teljesen világos hogy a CAD-CAM képzések elnevezései (CAD-CAM info, CAD-CAM programozó stb. ) között mi a/van-e különbség.
Ha van különbség ilyen tapasztalattal melyiket érdemes elkezdeni?
Meglepő (és mulatságos?) hogy 6 év szakmai tapasztalattal ennyire tájékozatlan vagy a témában.
Véleményem: OKJ-t nem érdemes (CAD-CAM informatikus), többre mész egy olyan képzéssel, ami kifejezetten az általatok használt CAD/CAM szoftvert oktatja. Ha ennyire elszánt a főnököd, és nem sajnálja rád a pénzt, akkor a helyedben én felvenném a kapcsolatot a CAD/CAM szoftver gyártójának (vagy Mo.-i forgalmazójának) ügyfélszolgálatával, hogy tudnak-e ajánlani valami képzést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!