Milyen jó design iskolák vannak országon belül vagy külföldön?
Konkrétan mire / milyen oktatási formára gondolsz?
Van hasonló a Soproni egyetemen, és persze a Moholy-Nagy-on is.
Ezeket írtam neked oda!
Tanfolyam után nem leszel formatervező!
LEgfeljebb papíron. Amivel kb. kitörölheted a hátsódat.
Én ezeket az oldalakat ajánlom, hogy nézd meg:
www.modart.hu
A Mod'Art International Hungary az egyetlen divatiskola Magyarországon, ahol ... 2014-ben költöztem Svédországba. ... Abszolút jó szívvel emlékszem a Mod'Art-ra, csak pozitív emlékek jutnak ... A BESTSELLER cégcsoporton belül én két és fél éve az ONLY sport ... A Design hét keretében részt vettünk a "Hova tovább?
Kreativitás & mobilitás: A magyar felsőoktatás mint országmárka
books.google.hu › books
MAGyARORSZÁGON ÉLő KÜLFÖLDI HALLGATÓ ... lehetőségről, és miért esett a választásod pont erre az országra? ... Az biztos, hogy szeretném befejezni a mesterképzést, de még az sem kizárt, hogy a doktori iskolát is el fogom végezni. ... 93 Design „A kreativitás nem egy szakmához vagy tevékenységhez kötött.
Szentkirályi-Szász Krisztina, Kurkó Noémi, Somoskői Dániel - 2014
Külföldre mennék - Tanulás
kulfoldremennek.hu › tanulas
Tanulás. Korábban már írtunk arról, milyen szempontokat jó figyelembe venni, ha egy másik EU-s országba történő költözés után új iskolába szeretnénk beiratni ...
Hiányzó: design | Tartalmaznia kell a következőket: design
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!