A Tallent stúdió szinkronszinész képzőjéről tapasztalatok? Pénzbe kerűl? Tényleg hasznos? milyen könnyű továbbjutni?
Nem náluk voltam, de ahol voltam, őszintén elmondták, hogy kb. egy délutáni időtöltésnek jó eljárkálni. Ahhoz tényleg nagyon hiper-szuper tehetségesnek kell lenned, hogy ezzel el tudj menni bármerre is.
Ahol voltam, ott 4 órás volt a tanfolyam alkalmanként, de mivel voltunk vagy 20-an, kb. 10 perc jutott mindenkire, az is úgy, hogy voltál 1 percet a mikrofon előtt, utána vártál fél órát, hogy megint 1 percet lehess ott.
Látókörtágításnak jó (hogy beláss a "kulisszák mögé"), másra nem nagyon.
Szia!
Nem tudom még aktuális e, de én már pár éve szinkronizálok. Én nem oda jártam, de az egyik szakmabeli ismerősöm oda járt, és azt mondta, túl sokan voltak, de ő nagyon tehetséges, ezért kapott munkát. Viszont ha nem vagy kirívóan tehetséges, nem tiszta a beszédes, nem olvasol hangosan szépen, akkor szerintem nem éri meg. De azért próbáld meg, hátha.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!