Jogosítvány középiskola mellett?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Le szeretném rakni a jogsit de,még középiskolás vagyok.
Iskola alatt meg lehet szerezni?
Köszönöm a válaszokat.
2020. ápr. 7. 18:29
2/9 A kérdező kommentje:
Csak hétvégén vagy napközben kell?
2020. ápr. 7. 18:31
3/9 anonim válasza:
Ahogy megbeszélitek az autós sulival.
4/9 anonim válasza:
Persze, meglehet. Járhatsz suli után, de akár hétvégén is, ez az oktatótól függ, hogy hogy tud bevállalni, illetve tőled, hogy hogy tudod megoldani a vezetést.
Én mondjuk annak idején nem vállaltam be, mivel eleve 30 km-re volt a suli a lakóhelyemtől, naponta jártam be busszal suliba, érettségi évében elég sokat tanultam, szóval én úgy éreztem, hogy a tanulás rovására menne. Végül 28 évesen szereztem meg a jogsit, munka és kisgyerek mellett. Az sem volt jobb, de megoldottuk. :) Szóval ha te úgy érzed, hogy be tudod vállalni, akkor hajrá! :)
5/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm! :)
2020. ápr. 7. 20:59
6/9 anonim válasza:
Tényleg oktatófüggő, de gimiben már nagy divat volt nálunk is, az osztály fele egyszerre csinálta 11.-ben kb. Az oktatók is elég rugalmasak mert nagyon sok fiatal jár hozzájuk, én i 11-ben csináltam, úgy, hogy egy héten kb. kétszer órák után még el kellett mennem a város másik végébe, mert onnan indult az oktatás, mondjuk élvezet volt a tanulás és napi gyakran 8-9 óra után vezetni, meg mellette nyelvvizsgát is megcsinálni, de összehoztam, szóval nem lehetetlen, nagyon sokan így csinálják ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2020. ápr. 10. 12:15
8/9 anonim válasza:
Én nyáron kezdtem el, de belelógott szeptemberben a suliba is az érettségis évbe...amit amúgy nem szerettem volna...ja és nagyban függ attól, hogy a tanárok, osztályfőnökdöd hogy áll hozzá. Igazából nálunk tudtak adni igazolást, bár nekem nem fogadta el az ofő (azokat az órákat, ahova beírtak a tanárok hiányzónak leigazolta🤫)...Nekem nem szerette az ofi, de végül elfogadta, mert végig 5-ös voltam, nehogy pár óra hiányzást ne tudjak bepótolni. De ideálisabb úgy megbeszélni az oktatóval, hogy délután és hétvégén.
9/9 anonim válasza:
En 10. osztalyban raktam le, orak utan jartam el mindig vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!