Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskola mellett dolgozni?...

Középiskola mellett dolgozni? Többi lent!

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, informatikát tanulok.

Előző hónapot McDonald's-ban dolgoztam végig, nem álmaim munkája de most még nincs más választási lehetőségem. Augusztusi hónapot egy betegség miatt nem tudom végig dolgozni. Azon gondolkoztam hogy iskola mellett napi 4 órában mennyire lenne nehéz dolgozni? Mennyire lenne mellette fárasztó a tanulás? 3 évig tanulok még ebben az iskolában, érettségi miatt, aztán az álmom a BME Mérnökinformatikusi kara, ezért szeretnék dolgozni, a családi hátterem nem egy kőgazdag családi háttér, átlagosan élünk, szeretnék minél több időt dolgozni, hogy ha esetleg felvesznek az egyetemre legyen úgymond egy kis alap amiből költekezhetek. Vagy egy "B" terv ha nem vesznek fel a kollégiumba, akkor albérletnek. Nade a fő kérdés: mennyire fárasztó dolgozni középiskola mellett? Hozzáteszem vidéki vagyok az utazásom naponta oda-vissza 1,5 óra.

2018. aug. 11. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Ne!

Volt pár osztálytársam aki dolgozott. Meg is látszott az eredményükön..

Majd dolgozol nyaranként meg éretsségi után

2018. aug. 11. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Olyan munka, ami nem fizikai? Korrepetálás, nyelvoktatás vagy programozás otthonról? Internetes értékesítés stb? Mekit nem javaslom iskolaidőben. Össze fogsz esni.
2018. aug. 11. 22:04
 3/3 anonim válasza:

Nem ajánlom.

Ha pénz kell akkor jövő nyáron dolgozz a Balatonon. Ott munkaerőhiány van és jó a pénz is.

2018. aug. 12. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!