MNB vizsgára valaki fel tudna engem készíteni, vagy csak valakit ajánlani aki nagyon profi a témában? Köszönöm előre is a választ
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 19:05
1/3 anonim válasza:
A pénzügyi szolgáltatás közvetítőire gondolsz? Mert van hozzá egy nem túl hosszú könyv + egy csomó tesztkérdés. A könyvet elolvasod, megtanulod, a tesztekkel meg ellenőrzöd a tudásod. Max. 1 hét.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, csak sajnos ez nem ilyen egyszerű ... 1500 kérdés, amiből 60 at tesznek föl, és minimum 45 nek jónak kell lennie....Nagyok nehéz vizsga !
2020. márc. 5. 18:34
3/3 anonim válasza:
Tudom, mert kb. 5 éve megcsináltam. Kb. 20 perc alatt megírtam, aztán elmenem városnézni, amíg meglett az eredmény, és a 2. legjobb lett az aznap vizsgázottak közül.
Igen, 1500 kérdés, de előre tudod őket! Egyáltalán nem "nehéz" vizsga. Egyszer ÉRTŐN átrágod a könyvecskét, aztán nekiülsz a teszteknek és addig csinálod, amíg nem tudod mindet biztosra. Mondom, max. 1 hét.
(Én fejezetenként ahogy olvastam, úgy oldottam hozzá a teszteket. A teszteket kinyomtattam, és csíkokra vágtam, hogy tanulókártyaként tudjam használni. Talán ez az "előkészítés" volt a tanulás leginkább időrabló része, de megérte, mert így keverve is tanulhatod, a kérdések sorrendje nem tesz hozzá a memorizáláshoz és tényleg biztos lesz a tudásod!)
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!