Magyarországon létezik olyan tanfolyam ahol nem csak a képzés de a vizsga/vizsgák is Kizárólag online teljesíthető?! Többi lennt
Konkrétan arra gondolok, hogy nem kell személyesen megjelenni sehol sem. Sem szóbeli sem írásbeli vizsgára. Hanem online teljesíthető, és megkapom az OKJ vagy egyéb tanúsítványt.
Igen, tudom hogy van ez az úgynevezett e-lelearning stb de utána személyes megjelenés kell szóbelire, Írásbelire is egy adott helyen.
Én rengeteg helyen kerestem az interneten és találtam is hasónló e learninges tanfolyamokat de kB eddig mindenhol személyes megjelenésre is szükség van...
Nem tartunk még ott ahol gondolom és még várni kell az ilyesmire vagy már meg valósult vajon ez az elképzelés is és le vagyok kissé maradva??
6 os webcameráról hallottál már... Online kapcsolat skypon akár stb..
Melyik században élsz amúgy? :D
#7: igen, hallottam már webkameráról, képzeld el. Még képszerkesztőről, és színes nyomtatóról is. Mert gondolom a személyi igazolványt is webkamerán mutatnád meg.
Na meg előtted a gép, azt nézel meg rajta, amit nem szégyellsz. Na meg vannak tárgyak, amikből esélytelen csak szóbelizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!