Létezik olyan autós iskola ahol nem számolnak fel plusz költséget, ha csak a kresz tanfolyamot végzed el náluk?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki az egyik autósiskolánál vezetésoktató, így hozzá szeretnék járni vezetni. Viszont ahol ő dolgozik, annál az iskolánál nincs online kresztanfolyam, nekem viszont idő hiányában az lenne a legmegfelelőbb. Olyanról tudok, hogy tíz-húszezreket elkérnek, ha átmész másik iskolához, így arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e olyan hely ahol ezt kicsit lazábban kezelik (kevesebbet vagy egyáltalán nem kell fizetni). Elsősorban Székesfehérváron és környékén keresek, de ha egyáltalán létezik ilyen (hogy csak online tanfolyam és be sem kell menni) akkor akár távolabbi is szóba jöhet.2019. okt. 9. 16:15
1/4 anonim válasza:
Kicsit arrébb lakom, itt is elég sok autósiskola van, de nem hallottam még sehol ilyen kikötésről. Ha csak KRESZ vizsgát akarsz tenni, akkor KRESZ vizsgára jelentkezel, kifizeted, megcsinálod, aztán kész. Nekik ugyanúgy pénz, attól függetlenül, hogy utána ott folytatod e.
Nincs szerződésbe foglalva, hogy te most XY autósiskolánál vagy, ergo nincs mire hivatkozniuk, hogy miért kéne 20.000 ftot kifizetned...
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos az a tapasztalat, hogy igenis kérnek pénzt, ha nem náluk csinálod végig a tanfolyamot. Eddig 2 helyen érdeklődtem, mindkét helyen fizetni kellene. A logikát én sem látom benne, hogy miért, de ezt mondták.
2019. okt. 10. 07:30
3/4 anonim válasza:
A logika az, hogy több pénz=jobb. 🤷 Ezzel akarják azt elérni hogy náluk vezess, de ha nem, akkor nyerészkednek kicsit rajtad. Amúgy ilyennel még én se találkoztam.
4/4 anonim válasza:
Ha aktuális még és Bp szóba jöhet, akkor a csigavér az ilyen. Én csak az elméletre szerződtem le és így 10k kedvezményt adtak, amit akkor kell befizetni utólag ha mégis náluk maradnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!