Muszáj matek faktosként emelteznem?
Sziasztok! Faktválasztás előtt állok, és nem tudom, hogy vegyem-e fel a matekot.
Matekból nem szeretnék emeltezni, viszont az egyetemen matekos szakra megyek, és úgy gondoltam, hogy ilyen szempontból jót tenne egy matek fakt.
Azonban nem tudom, hogy fakton felkészítenek-e a középszintű érettségire is, vagy "csak" az emeltre, mert félek nehogy az legyen, hogy fakton a középszintet csak úgy átugorjuk, mondván hogy "azt úgyis tudjátok".
Tapasztalatok alapján mit gondoltok erről?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Ha faktos vagy atnezetiket a kozepszintet is és azon felül készültök az emeltre.
Nem kötelező emeltezni belőle. Én töriből voltam így.
Nem muszáj emeltezni.
Arról, hogy mit fogsz tanulni, kérdezd meg a tanárodat
Nem kell emeltezned, sőt, fordítva is igaz, vagyis mehetsz úgy emeltezni, hogy nem mész fakultációra.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy a faktos anyag jól fog jönni az egyetemen; ahhoz kell egy kicsit más szemléletmód, így jó, hogyha nem az egyetemen találkozol vele először.
Köszönöm szépen mindenkinek, szerintem akkor megyek matekra. :)
Még nem tudom ki lesz a faktos tanár, így tőle nem tudom megkérdezni.
Még az érettségi sem "muszáj"...
Már felnőttek vagytok, semmi sem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!