Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egyetemen lehet új idegen...

Egyetemen lehet új idegen nyelvet tanulni?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy mondjuk jelentkezek angol turisztikára, és mellette még egy nyelvet felvennék, amit előtte nem tanultam. Van ilyen? Akkor azt a nyelvet simàn tanulom, vagy inkábbb a turisztikai részét?

2019. júl. 19. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet. Olyan, mint egy sima nyelvóra.
2019. júl. 19. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

Szabadok valasztott nyelvorakra gondolok, szamtalan lehetoseg van, sok nyelvbol valaszthatsz.

2019. júl. 19. 13:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, tudom mindem egyetem más, de általában miyen nyelvek közül lehet választani. Franciát orowzt vagy japánt szeretnék később
2019. júl. 19. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg rákeresni az adott egyetem idegen nyelvi tanszékére. Ott esetleg kitudod keresni az induló nyelveket.
2019. júl. 20. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!