Német középfokúnyelvvizsga honnan készültetek fel a szavakból?
3000 keggyakrabban használt német szót nem találok ilyet a neten
Szavakat szeretnék tanulni ti honnan tanultatok, ami mindjuk témakörökre is van bontva
Nekem ez sokat segített. Nézd meg a peldamondatokat is 1-1 szóra kattintva, mert van ami más jelentéssel is bír, de nem csináltak neki plusz kategóriát.
Emellett Quizlettel tanultam.
Írásbelin a levél és az olvasott szövegèrtèsem hibátlan lett, de ha atfutod az oldalt, attól még olvass sokat németül
Köszi:) quizlet-be szeretnék írni szavakat oda kerestem szavakat hogy ti honnan tanultok
és témakörökre bontva akarok oda szavakat írni :D
1)Ha vagy olyan szinten hogy középfokús feladatokat csinálj, akkor csak ülj le és a nem ismert szavakat szótáraz ki (bár ez mindig működik).
2)Olvass, nincs fix szókincs, általában minden szövegben lesz nem ismert szó. A felkészülés folyamán dolgozz fel témákat pl. Familie, Beim Arzt, Umweltschutz stb...
Mindent ami belefér az idődbe, utána meg mikor a tételeket dolgozod, nagy segítség ha van nálad egy felkészítőkönyv, pl. Színes kérdések és válaszok német nyelven B2
Kösziiii
Ugy gondoltam, hogy most csak szavakat akarok tanulni hogy legyen egy bővebb szókincsem és utánna szeretnék elmenni egy magántanárhoz aki a beszédben és a nyelvtannal is segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!