Milyen az origó szóbelinél a vizsga? Leállítanak, ha eleget beszéltem, miket kérdeznek, nektek milyen szituációt kellett eljátszani, és milyen képek voltak? Az "irányított beszélgetésnél" kérdeztek, ha igen, miket?
Szia! Én július 5-én szóbeliztem, szóval elég friss élményeim vannak. Kb. 15 perc volt a vizsga. Az irányított beszélgetés vette el a legtöbb időt, be kellett mutatnom magam, a hobbimról kérdezgettek, lakóhelyemről, boltokról, össze kellett hasonlítanom a kisvárosomat egy nagyobb várossal. Képleírásnál 2 kép közül választhattam, az egyik egy futóverseny volt, a másik képen pedig egy lány volt kuytával a kezében egy parkban. Az utóbbit választottam. Arra figyelj, hogy a kép témájáról beszélj és ne csak arról amit látsz rajta. Mondjuk ezt majd mondani is fogják. Én az évszakokról kezdtem beszélni, mert ősz volt a képen és ez jutott eszembe. A szituációmnál szerencsém volt, egy barátnőmnek kellett tanácsot adnom hogy milyen sportot űzzön.
Egy jó tanács: beszélj folyamatosan, bármiről ami eszedbe jut, ez a legfontosabb. Sok sikert a nyelvvizsgához! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!