Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik típusú nyelvvizsga a...

Melyik típusú nyelvvizsga a legjobb illetve legkönnyebb?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mivel lecsúsztam az egyetemről, kénytelen leszek csinálni egy nyelvvizsgát. Már egyszer neki futottam érettségi előtt egy Origósnak, azonban szomorúan tapasztaltam, hogy ott csak a pénz számít, nem a tudás, és a levelet, valamint a fordítást eléggé lepontozzák. Véleményem szerint nem vagyok egy hülye gyerek, mindig is egy négyes szintre tudtam az angolt, de itt nem igazán számított a tudás.

Akinek már van nyelvvizsgája, tudna nekem ajánlani más nyelvvizsga központot? Előny, ha lehet használni szótárt (nem tudom, hogy hol lehet és hol nem).

Várom a személyes tapasztalataitokat!

2019. júl. 10. 20:06
 1/9 anonim válasza:

Milyen nyelvről van szó?

Ha angolról, akkor mindenképpen az Euró nyelvvizsgát csináldd meg! Aza legegyerűbb! Mindenkit átrugdosnak, és még felkészítőkönyv is van. (én is ott csináltam tavaly)

2019. júl. 10. 20:13
 2/9 A kérdező kommentje:

Bocsánat, elfelejtettem konkrétan beleírni, de természetesen angol nyelvről van szó!

Mármint az Euro Exam nyelvvizsga?

2019. júl. 10. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
BME - extra könnyű.
2019. júl. 10. 23:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is euroexamet csináltam, kétszer voltam, és nem lett meg, pedig az összes felkészito könyvet megvettem. Akikkel beszéltem közülük se lett meg senkinek, pedig volt aki élt is kint Angliában. Szóval én nem ajánlom, de mindenkinek más a könnyű.
2019. júl. 11. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha Origón nem mentél át, akkor az Euroexamet annyira nem javaslom, mert az sokkal nehezebb.
2019. júl. 11. 15:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Euroexam próbát már csináltam, az nekem is nehéz volt, szóval nem is gondolkodom rajta. De hallottam már hogy a Telc is könnyű, valakinek a BME, valakinek pedig a Dexam. Ezért várom a személyes tapasztalatokat.
2019. júl. 11. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy rokonom a Kodolányi féle TársalKodó-t csinálta, középfokon, könnyű volt neki.

Nekem is jónak tűnik.

Én Euroexam-et csináltam felsőfokún, nekem könnyű volt, szerintem az benne a legjobb, hogy sok a gyakorló anyag a honlapjukon, de ha neked nem vált be, akkor kukkantsd meg a TársalKodó-t, annak is vannak fenn minta feladatsorai.

2019. júl. 12. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Szia! ajánlom neked az iTolc nyelvvizsgát, én ott csináltam B2ot és nekem nagyon tetszett
2019. júl. 17. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Itcolnál próbáltam meg kora tavasszal felvételi előtt, nem sikerült. A számítógép akadozott, a szóbeli maga volt a rémálom. Az írásbelinél tényleg jó volt a számítógéppel dolgozni, de ez a szóbelinél inkább csak kínos erőlködés, ami nehezíti a megértést. Meséltem egy osztálytársamnak utána, ő meg ugyanúgy ilyen számítógépeset tett az ixamnál és ajánlotta nekem is, ott volt még ilyen last minute felvételi előtti vizsga, meg felkészítő is, kicsit talán könnyebbek voltak a feladatok, nem akadozott a gép, mindig volt emberi segítség ha kellett, ráadásul nagyon jófej volt mindenki, főleg a szóbelin, így meg is lett a plusz pont. Szóval csak ajánlani tudom én is az ixamot.
2019. aug. 1. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!