Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyiért ülnek be helyetted...

Mennyiért ülnek be helyetted egy közép C angol vizsgára?

Figyelt kérdés

Elegem van már az Origo féle terrorszervezetekből, akik csak kizsákmányolják az embert. Már 40ezret költöttem rájuk! Inkább kifizetek valakinek többet, csakhogy biztosra mehessek, és olyannak adjam a pénzt, aki "dolgozik" is érte.

Kérem ugorjuk át a kioktatás részt, inkább árat írjatok, szóbeli és írásbeli külön-külön mennyi lehet?

Előre is köszönöm.

2010. júl. 8. 17:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
..vagy például Te, kedves válaszolni akaró, mennyiért?
2010. júl. 8. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 50.000 ért simán.
2010. júl. 8. 18:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit ajánlasz? :) Angol szakon végeztem.

Egyébként tényleg csak tanulni kellene...

2010. júl. 8. 18:06
 4/13 A kérdező kommentje:

Tanultam fősuli alatt is angol. Utána 2 hónapig azzal töltöttem az időt, minthogy munkát kerestem volna. Tanárok szerint is simán volt esélyem a vizsgára. Erre kaptad olyan 55-57% körül. Ugyan már, én ezt nem tudom elhinni!! Fősuli alatt is próbáltam egyszer, akkor 50pont lett, hát azóta biztos, hogy nem 7 pontot fejlődtem!! A szakdogámhoz is az anyagot 100%-ban angol oldalakról szedtem össze, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy szótár nélkül megértettem a szakmai szöveget. Beszédem sem rossz. Programozást végeztem csúszás nélkül kb. 4es eredménnyel, szóval nem vagyok hülye sem!!

Én 60e -re gondoltam, bár most inkább munkába állok, mert szerencsére a szakmámban ezt nem nagyon követelik meg, csak tudjátok mégis jó lenne a nyvizsga, mert előny. Munka mellett fizetésből már ki tudnám fizetni a 60-at. Most csak felmérem a helyzetet...

2010. júl. 8. 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
El kell keserítselek, te vagy a hülye. Miért szenvedsz az origóval? A bme nyelvvizsga sokkal emberibb...
2010. júl. 8. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez az elképzelés - még ha eltekintünk a morális kifogásoktól - nem valósulhat meg, hiszen a személyazonosságot nagyon keményen ellenőrzik, ezt pont neked, aki többször voltál már vizsgán, tudnod kéne. Inkább tényleg feküdj még neki egy kicsit a tanulásnak, és próbálkozz más vizsgatípussal. Sok sikert!
2010. júl. 8. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem az origóval kéne próbálkoznod. Az ECL, vagy az Euro sokkal könnyebb. Neten vannak fent mintavizsgák, írd meg őket, értékeld ki, majd válaszd ki, amelyik szimpatikusabb!

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de ha én kétszer egymás után megbuknék egy adott típusú vizsgán, 100%, hogy másfajtát keresnék, és nem bérvizsgázót.

2010. júl. 8. 21:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem sem a tudásoddal van a baj. Az origó szipolyoz.

Én ECL-ezni voltam, elsőre átmentem.

2010. júl. 10. 09:58
 9/13 Anzii válasza:

"Elegem van már az Origo féle terrorszervezetekből"

Nagyon rossz a híre az Origo-nak, nem állítom biztosra, de csalás, teszteredmények cserélgetése is elképzelhető esetükben.

BME vagy Zöld Út nyelvvizsgát próbáld meg, azok tapasztalataim szerint nem terrorszervezetek :)

Ha tényleg működne ez a mások helyett beülünk dolog, és a helyettesítő részére nem lenne nagy kockázata, akkor 100.000 Ft/vizsgáért beülnék ha nincs túl messze a vizsgaközpont.

Ha rendszeresen, kiegészítő munkaszerűen lehetne ezt csinálni (havi több ügyfél), lemennék olyan 30.000 Ft környékéig.

2010. júl. 10. 19:50
 10/13 anonim ***** válasza:

Menj TELCre, ECLre, EUROra.. ezek könnyűek és neked tuti menni fognak!

origó egy trágya....

2010. júl. 11. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!