Mennyiért fordítanál le 10 oldal angol szöveget szó szerint?
Figyelt kérdés
Jó lenne tudnom, hogy gondolkodtok erről!2011. ápr. 18. 18:02
1/11 anonim válasza:
Függ a szöveg jellegétől.
Én nem kérnék el érte túl sokat, főleg, ha ismerős kéri. Jó az angolom, nekem tíz oldalt lefordítani nem nagy dolog. (Kivéve, ha mondjuk szakszavakkal van tele, akkor már nehezebb az ügy.)
Ha teljesen ismeretlen kérne meg ilyesmire, akkor... Tíz oldalnyi, mondjuk sima szöveget olyan max. 2-3 ezerért lefordítanék.
2/11 anonim válasza:
Sajnos nem tudok angolul, cska németül de az én viszonyítási alapom a következő
1500Ft/oldal (A4)
3/11 anonim válasza:
Mit takar az, hogy szó szerint? Létezik olyan is, hogy nem szó szerint fordítani?
4/11 anonim válasza:
Gondolom lehet úgy is, hogy csak a lényeget(a szó szerinti takarhatja a műfordítást is).
5/11 anonim válasza:
Szó szerinti fordításhoz van pl. Google-alkalmazás, abból szoktak elég értelmetlenségek kisülni. :)
Én csak a barátaimnak szoktam fordítani szakmai anyagokat (műszaki angol), nagyjából egy rekesz sör/30 oldal árfolyamon. :)
6/11 anonim válasza:
Angol-magyar fordító vagyok, szakszöveget 1Ft/karakterért csinálok, műfordítást 0,5Ft/karakterért.
7/11 anonim válasza:
Ha nem valami bonyolult szakmai szöveg, akkor 3000-ért lefordítanám.
8/11 anonim válasza:
A hétfői 19:02-es vagyok, a privátod óta várom a szöveget, várjam még, vagy más kapja meg? :)
9/11 A kérdező kommentje:
Szia! csak Neked írtam, és most válaszoltam is, a késői válasz okát is részletesen kifejtve:) Köszi!:)
2011. ápr. 21. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!