Van még ilyenkor valami nyelvvizsga, ami július 10-ig be tudok számítani?
ha angolból vagy németből akarsz, akkor van az itolc nyelvvizsga, azt számítógépe kell megírni és nagyon gyorsan megvan az eredmény
ezt még meg tudod csinálni
Valóban. Köszönöm a válaszokat!
Ez az iTolc még jó is lene, csak az a baj, hogy a bizonyítvány kiállítása 60 napig tart, az meg már sehogy sem fér bele az időbe.
ott nem 60 nap a kiállítás, mivel pár nap alatt megvan az eredmény, épp ezt írtam
nem tudom, hogy miért lettem lepontozva.. aki a piros kezecskére nyomott, az utána nézett ennek egyáltalán, mielőtt okoskodott egy sort?
> ott nem 60 nap a kiállítás, mivel pár nap alatt megvan az eredmény, épp ezt írtam
nem tudom, hogy miért lettem lepontozva.. aki a piros kezecskére nyomott, az utána nézett ennek egyáltalán, mielőtt okoskodott egy sort?
Azért lettél lepontozva mert fa.szságokat beszélsz, az eredeti kérdező pedig fölöttem elmagyarázta, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!