Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2018. juliusi origo angol b2...

2018. juliusi origo angol b2 nyelvvizsgan volt valaki?

Figyelt kérdés

Hosszu az a 30nap varakozasi ido es erdeklodnek hogy kinek hogy sikerult, ki hogy erezte. Szobeli/irasbeli.

Koszi elore is.

2018. júl. 7. 14:40
1 2
 1/14 anonim válasza:

Szia! A szóbelitől eléggé tartottam, de pozitívan csalódtam és aránylag jól sikerült, és az írásbelit is jónak érzem, persze utólag rájöttem pár hibámra :D

Neked hogy ment?

2018. júl. 7. 20:27
 2/14 A kérdező kommentje:
A szobelitol en is nagyon paraztam(eloszor voltam) igy beszeltem is osszevissza, ezert a magnobol tobb mint a minimum tizpont kell de azt sem ereztem tul neheznek szoval remenykedek bar volt 1-2 szo amit nem hallottam ki. A mai irasbeli utan meg eleg jo erzesem van, egyedul a masodik *kutyas* feladaton ragodtam a tobbi szerintem eleg korrekt volt, a levelek sot meg a fordítás is. Nem bannam ha kevesebb mint 30nap lenne😄
2018. júl. 7. 20:39
 3/14 anonim válasza:

Örülök, hogy neked is jól sikerült :)

Mióta tanulsz angolt?

2018. júl. 8. 00:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Komolyabban harom eve foglalkozom vele. Elotte is tanultam iskolaban, de sosem volt igazan erzekem hozza😃es te? Azert majd ird meg ha mar van eredmeny h neked sikerult e😊
2018. júl. 9. 00:16
 5/14 anonim válasza:

Lassan 10 éve :D

Te is írj, ha megtudod az eredményed 😄

Egyébként szóbelin miket húztál?

2018. júl. 11. 16:50
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is most voltam.

A szóbelimet jobbnak érzem, az írásbelin egész rendesen parázok. :'D

2018. júl. 11. 21:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Szobelin a képem egy biciklis verseny volt. Igy az egeszseges életmódról és sportról beszéltem. A szituációm pedig hogy megkellett hívnom egy külföldi barátomat egy magyar filmre ami feliratos. Nem volt vészes így utólag vissza gondolva, csak nagyon izgultam és beszéltem össze vissza 😃
2018. júl. 16. 10:35
 8/14 anonim válasza:

Sziasztok, én is most júliusban voltam. Én is ugy érzek részben, mint az első válaszoló, mert nagyon paráztam a szóbelitől, és vegül egy jó élmennyel távoztam. A magnótól féltem a legkevésbé, és mégis azt rontottam el a legjobban. Ugyhogy most kicsit félek, hogy nem lesz meg a minimum pontom. Pedig korábban meg tök jol ment a gyakorlásnál.

És én is remélem, hogy nem kell rá 30 napot várnunk.😄

2018. júl. 17. 20:07
 9/14 anonim válasza:
Már lezártban van az eredmény. Nagyon izgulok.
2018. júl. 27. 22:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Most már én is 😅
2018. júl. 28. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!