Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ismertek olyan appot, ahol...

Ismertek olyan appot, ahol külföldiekkel lehet beszélgetni?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy alkalmazás legyen, ne internetes oldal.

Köszi előre is

2019. máj. 5. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
WhatsApp, Messenger.
2019. máj. 5. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, HelloTalk és Doongle :) én ezeken találtam jó beszélgető partnereket
2019. máj. 5. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom:)
2019. máj. 6. 19:26
 4/6 anonim válasza:
Speaky, csak szerintem ezen kifejezetten sok az ismerkedő szándékkal rendelkező arab... Sokan írták nekem, hogy szeretnének megismerni és később talán feleségül venni. Ezt egy kicsit erősnek találtam, de ki tudja🥺🤔🤯
2019. máj. 28. 11:01
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Köszi😅 találtam egyet, Tandem. Van pár jó beszélgetőpartner ott. Talán akkor maradok annál. 😄
2019. máj. 29. 05:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Bottle, bar lehet mar nem ez a neve, utoljara egy eve hasznaltam. Az a lenyege, hogy palackban dobalsz uzeneteket es az eljut valahova, aztan vagy irnak vagy nem. En igy ismertem meg egy franciat akivel azota is tartom majdnem napi szinten a kapcsolatot :) itt is vannak arabok,torokok rendesen, de ha hozzad erkezik palack akkor donthetsz,hogy valaszolsz vagy sem. Mindenfele helyrol irhatnak egyebkent, egyszer meg egy kis afrikai varosbol is irtak nekem. Meg egyeb gyonyoru helyekrol... Neha csak amultam milyen helyeken elnek :D
2019. máj. 29. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!