Tudtok olyan oldalt ahol külföldiekkel lehet beszélgetni? Bőv. Lent.
Mondjuk lehet költözés előtt kellett volna gondolkozni és megtanulni angolul, mert így minimum hónapokig munka nélkül leszel kint, vagy nagyon max mosogatsz. Most őszintén, milyen munkára számítottál, ha a nyelvüket sem beszéled?
A Tandem ilyen alkalmazás, de akár a Tindert is használhatod erre a célre. Neten beírod, hogy apps/sites to practice English és biztos találsz valamit.
Hogy értelmes választ is kapj:
Én 2 oldalt tudok neked ajánlani:
- conversationexchange.com
- interpals.net
Ezeken az oldalakon anyanyelvi beszélőkkel tudsz ismerkedni, beszélgetni írásban és akár szóban is.
Be kell állítani, hogy milyen nyelvet akarsz gyakorolni, és úgy listázza a találatokat. Cserében te is segíthetsz valakinek magyarul tanulni. Szerintem jó kis oldal, és itt tényleg a használt, mindennapi beszédet tanulhatod meg.
Az oldalak nem magyar nyelvűek, de egy 4-es érettségivel szerintem elboldogulsz vele :)
#3 Sajnos nagyon is értelmes válaszokat írtam.
Amúgy plusz tipp: facebookon is rengeteg language exchange csoport van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!