Lefordítaná nekem valaki ezt a pár mondatot amit a külföldi apartman foglalásom miatt szükséges félek hogy félreértelmezem?
I will try to catch you up guys and find time between work/study when you arriving, anyway I will send you everything you need to get into the apartment.
the total price is 2,494.83 ₪ after the cleaning fees.
about the 17% you guys don't have to pay that. we charge everything from the credit card 2,494.83 ₪
+ 17% and refund only the 17% tax as soon as we get the visa pictures :)
A 17% adot visszadjak mikor megkaptak a vizumkepeidet???
Egy adott csak egy allam tud eloirni, nem private’s apartment tulaj. A vizum bemutatasa is csak akkor kell ha munkat akarsz vallalni. Rossz angol is, jo ertem, hogy Izraelrol van szo. Nagyon elfoglalt a tag, mindent elkuld nektek az apartmentbe amire szuksegetek lehet, de talalkozast nem iger. O nem tartja szuksegesnek nagyon, hogy talalkozzatok, de o papirjaitoktol fenykepet akar elore. Nagyon lehet, hogy lehuzzak a kartyadrol a penzt, apartment nincs es valami csalo hirdetes csak az internetten. Banktol talan visszakapod az rlveszett penzed, ha Igy lenne.
köszönöm szépen a válaszokat.
A booking com -on keresztül foglaltam le ezt az apartmant. IGen Izraelről van szó. Aki izraeli állampolgár annak a szállások után fizetni kell még plusz17 % adót. De ugye én magyar vagyok ezért nekem nem kell. LEgalábbis én igy gondoltam.
Akkor ha jól értem a szállasadóm előre le fogja vonni ezt a plusz 17 % adót tőlem és ha bemutatom majd a vízumpapirom hogy magyar vagyok akkor visszautalja nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!