Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi lesz az angol szóbeli...

Mi lesz az angol szóbeli osztályozó vizsgán?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőhéten lesz osztályozó vizsgám angolból és azt szeretném kérdezni,hogy aki volt már az eltudná mondani,hogy miből áll a szóbeli része? Miről kérdeznek? Ha az érettségi tételekkel készülök rá,az jó lehet?

2019. ápr. 18. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan lesz mint az érettségi, de csak abból az anyagból amit abban az évben vettetek, amelyik évfolyamból teszed az osztályozót.
2019. ápr. 18. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Azt a tanárt kellett volna megkérdezned már hónapokkal ezelőtt, akinél jelentkeztél a vizsgára, ugyanis iskolánként és azon belül tanáronként is változó, erre nincs egy egységes kaptafa. Nem mindegy, hogy 10.-es vagy-e vagy 11.-es, hogy Pre-Intermediate könyvből tanul-e az a csoport, amelyikbe hivatalosan tartozol, vagy már Upper-Intermediate szintűből, hogy csak te fogsz-e vizsgázni, vagy 30 másik ember is, hogy egytagú lesz-e a bizottság, vagy többen is lesznek-e, hogy egy hónap múlva fogsz-e érettségizni, vagy majd csak három év múlva, stb.
2019. ápr. 19. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:

nálunk laza volt, mert tudták, hogy már megvan a nyelvvizsgánk, szóval nem szórakoztak annyit. húztam egy tételt, feltett pár kérdést, válaszolgattam rájuk. aztán húztam megint egyet, az meg már képleírás volt, amibe csak néha kérdezett bele. aztán megunta és szólt, hogy ennyi lesz, jöhet a következő. de amúgy meg mi sem igazán tudtuk, hogy milyen lesz, főleg, hogy még a két vizsgáztató tanár is az utolsó pillanatban találta ki.

eredetileg úgy volt, hogy 3 tanár lesz, na ebből csak kettő lett, meg mivel voltunk vagy 40-en gyorsan kellett haladni, úgyhogy végül mindenki ahhoz a tanárhoz ment, aki tanítja, és így "csak" 4 óra volt az egész kb :))))

2019. ápr. 21. 14:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Kedves második! Hónapok óta kérdezgettük az angol tanárunkat de az ég adta világon nem mondott nekünk semmit. Minden egyes órán rákérdeztem. Annyit se mondott,hogy lesz képleírás vagy bármi.

De azért köszönöm mégegyszer!

2019. ápr. 23. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!