Ha az angol osztályozó vizsga szóbeli részére nem megyekbe érvénytelenitődik az érettségire való jelentkezés?
Hello! Az a helyzet, hogy megcsináltam az irásbeli angol szóbeli vizsgát, és nem tudom, hogy pont rossz feladatokat fogtam ki, vagy a felkészületlenségemmel volt a gond, de egyszerűen nem ment, sajnos biztos már, hogy a szóbelivel sem lenne meg az ötös évvégi jegy, most megyek 12.be, eddig minden évben 5 voltam, jártam tanárhoz is, és tesztek is azt igazolták, megpróbálhatom egy évvel elöbb is, de úgy látszik nem. Nekem nagyon fontos az évvégi 5-ös jegy, (eddig minden felvételi tantárgyból az vagyok) igy maradnék az eredeti felállásnál, hogy érettségizek év végén mint mások.
Ugye nincs olyan, ha bejelentkeztem osztályozóra és megvan az egyik része utána már kötelességem az érettségire is menni...
Válaszotokat előre is köszönöm.
Csak együtt érvényes
El kell menned
Mármint a szóbeli részére szintén be kell menni
(ha már jelentkeztél)
Úgy értem az oszt vizsgán
(mert csak úgy "érvényes")
Az érettségire is csak úgy mehetsz,
ha teljesítetted az oszt vizsgának a feltételeit
Ha meg nem jött össze vlmi miatt az oszt vizsga
nem is mehetsz be az érettségire
(abból a tantárgyból)
Még talán megpróbálhatod egy másik alkalommal
lerakni (őszi vizsgaidőszak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!