A 2019-es emelt angol szóbeli érettségi témaköröket hol találom?
Sziasztok!
Idén emelt angol érettségit fogok csinálni, de ismétlő vizsgát teszek, nem járok már gimnáziumba, így tanári segítséget nem tudok kérni ezzel kapcsolatban.
Kerestem a neten mindenhol, és az angol kivételével minden más tárgynak megtaláltam a szóbeli témákat, vagy témaköreit.
Tudnátok kérlek segíteni, hogy az angol emelt érettségi szóbeli témakörei mik? Vagy hogy a neten hol találom meg őket?
Az oktatási hivatal oldalán találtam annyit, hogy a gazdaság témakörrel kibővül. De az alap tételsor nincs sehol.
Nagyon szépen köszönök előre is minden segítséget!!
Itt találsz példát egy feleletre, a típusfeladatok ilyenek lesznek.
A témakörök meg ugyanazok, mint középszinten, csak kibővített szókinccsel.
Esetleg a középszint tételeit meg tudnád mondani, vagy hogy hol találom őket? Én nem tudom, hogy lehetek ennyire béna, de beírom a keresőbe, és egyszerűen nem dob ki rá értelmes választ.
Köszönöm nagyon a segítséged!!
1. Nem változik évente
2. Abszolút hiteles, hát hogy gondolod, hogy egy iskola közzétesz a honlapján olyan vizsgaismertetést, ami nem egyezik az érvényben lévő jogszabályokkal? Ha több iskoláéra rámész, pont ugyanezt fogod találni.
3. Az Oktatási Hivatalal oldalán is megtalálható ugyanez. köznevelés-érettségi-érettségi vizsgatárgyak-követelmények útvonalon. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!