2019 angol középszintű érettségi szóbeli tételek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az angol tanárom azt mondta,hogy nincs külön 20 szóbeli tétel és ő ilyet nem ad,csak neten vannak témakörök központilag és az mindenhol ugyanaz és azt tanuljuk meg. Hát én nagyon nem így tudtam erről az egészről. Most akkor hogy van?2019. jan. 24. 19:18
1/1 anonim válasza:
Mi sem kaptunk angolon tételsort (se előrehozott középnél, sem emelt szinten). Olaszon sem kaptunk volna hivatalosan, de rendes tanárunk van, megcsináltuk együtt a tételcímeket, csak ki kell dolgoznunk. Mert te milyen verzióról tudsz? Szerintem középszinten nem 20, hanem csak 10 tételvan angolon, de nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!