Emelet szintű angol szóbelin mennyire szigorúak?
Ne haragudj, en csak nyelvvizsgas szobelirol tudok nyilatkozni (C1). En is a szobeli resztol feltem a legjobban, de mikor mar oda kerult a sor es elkezdtunk beszelgetni, teljesen lenyugodtam. Ha 100%-os kozepszintut irtal, akkor ne parazz emiatt, az irasbeli resz szerintem nehezebb, ahogy elnezegettem.
Hidd el, hogy menni fog, gyakorolj otthon, dolgozd ki majd a teteleket, mondd fel magadnak TUKOR (!) elott, szuleidnek stb.
En is tavasszal megyek emelt angolra, sok sikert neked!
Hello! Én is csináltam angolból emelt érettségit, és csináltam felsőfokú nyelvvizsgát is (ECL C1), jelenleg euroexam pro c1 szakmai-n homokórázok, mert a szóbelim még nincs meg...
Amikor én vizsgáztam (tavaly a Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnáziumban), velem nagyon kedvesek voltak. Kevesebb, mint 10 perc alatt le is vizsgáztam nagyon jó eredménnyel, 78%
A C1 kicsit megszo!atott, de nem volt vészes, meglett az is :)
A szóbelitől valamiért mindenki fél, bár nem tudom, hogy miért... Vagy sikerül, vagy elcsúszol :"D. Mikor iskolás voltam, mindig azzal b@..ogattak, ha nem tanulsz minden nap, nem fog sikerülni (állatok). Szándékosan idegesítik az embert.
Hidd el nekem, át fogsz menni, csak ne húzd fel magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!