Angol nyelvű regényeket vennék olcsón?
Kerestem vaterán meg ilyen oldalakon de sajna nem lehet ott úgy keresni, ahogy én szeretnék. Vagyis úgy lehet ha végigböngészem de arra nincs türelmem.
Egyszerre több angol könyvet szeretnék az eredetinél alacsonyabb áron venni. Azért többet mert úgy jobban megéri a postaköltség. Sajnos az ilyen oldalakon sokszor csak egy-két könyvet árul egy-egy személy egyszerre.
Akinek van felesleges angol nyelvű regénye amitől megszabadulna, írjon!
Mert utálok gépen olvasni.
Az külön élmény, mikor a könyvet fogod a kezedbe.
Egyébként buszra kéne. Másfél órákat utazok a munkahelyemre..
Leginkább ifjúsági vagy kaland érdekel. De szeretem a mágusos, varázslós könyveket.
De az is jó ha valaki ajánl könyveket alexandráról. Szoktam onnan rendelni de már mindent megvettem, ami leírás alapján érdekelt.
Ha valaki tudna mondani olyat, ami ott megvan és olvasta, tud véleményt mondani a könyvről, az is nagy segítség lenne.
Sajnos nem vagyok Pesti és nem is nagyon járok arrafelé.
De ha valaki tud az alexandrán meg a librin kívül könyvesboltot, ahonnan lehet rendelni neten és sok angol nyelvű könyv van, annak is örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!