Honnan tudnék olcsón angol nyelvű ifjúsági regényeket rendelni vagy hol tudnék vásárolni?
Figyelt kérdés
Egyszer talán a Libriben találtam egy angol nyelvű könyvet, azóta nem jártam ott, de a környéken nem nagyon látok idegennyelvű könyveket.2010. aug. 26. 16:47
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
A bookline-on. Nekem nagyon bejött, nem csak az új könyvek, hanem az antikvár részleg is. Beírod a keresőbe a szerzőt vagy a címet, és kidobja a kért könyvet.
Igaz, nem ingyen hozzák házhoz, de ha élőben veszed át Pesten, akkor a szállítási díjat megúszod.
www.bookline.hu
3/4 anonim válasza:
www.bookstation.com
szerintem ez a legjobb, van angol,német,francia. Ha nem zavar, hogy van használt is. Náluk rendelhetsz is Amazonról, ha épp nem lehet kapni, amit keresel.
Vagy tudom még ajánlani a Pendragon könyvesboltot a Pozsonyi úton, az csak angol nyelvű-
4/4 anonim válasza:
massolit books and cafe,
hasznalt es uj konyvek vannak olcson.
a VII.keruletben, a nagy diofa u. 30. alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!