Nektek megvan már a márciusi Origo nyelvvizsga eredményetek? Lassan április már.
Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 13:45
31/54 vácáp válasza:
Úgy néz ki ebből ma nem lesz semmi. :(
32/54 anonim válasza:
Én úgy érzem sosem lesz eredmény :(
33/54 A kérdező kommentje:
Kész katasztrófa :-(
2019. márc. 28. 17:18
34/54 anonim válasza:
A 28 nap javítási időt általában betartják, de amint felteszik az eredményeket mindenkit értesítenek emailben is és a honlapon is ki lesz téve, hogy lekérdezhető :) szóval szerintem 30. ki fogják húzni sajnos :/
35/54 anonim válasza:
Az az értesítő e-mail októberben is akkor érkezett meg, amikor már tudtam az eredményt az oldalamon.
Teljesen kiidegelik ezzel a várakozással az embereket.
36/54 anonim válasza:
Elhiszem, hogy ideges vagy, de egy-két nap és lesz eredmény mindenkinek :)eltert már 'jó pár nap', ne ez az utolsó idegeljen ki.
37/54 vácáp válasza:
Na igen, ha 27 napot tudtunk várni, akkor már a 28-at is kibírjuk 😁
38/54 anonim válasza:
Egyik ismerősöm origo nyelvtanfolyamra jár és megkérdezte,hogy mikor kerül fel az eredmény. Azt a választ kapta, hogy legyünk türelemmel, mert nagyon sokan vizsgáztunk.Talán holnap, de lehet, hogy csak hétfőn lesz eredmény. :(
39/54 vácáp válasza:
Ohh :( Legalább ennyivel többet tudunk :)
40/54 parigi válasza:
Írtam nekik e-mailt, a valasz
Előreláthatóan a jövő hét elején teszik közzé az eredményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!