Nektek megvan már a márciusi Origo nyelvvizsga eredményetek? Lassan április már.
Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 13:45
11/54 vácáp válasza:
Igen, csak a januári később is kezdődött, 4-én 😁
Szerintem holnap 3-5 óra között lesz eredmény. Nagyon türelmetlen vagyok már 😅
12/54 A kérdező kommentje:
3-5 óra között? Ezt miből gondolod? :-)
2019. márc. 27. 19:57
13/54 vácáp válasza:
Elolvastam rengeteg korábbi Origó nyelvvizsga eredmény váró témát itt az oldalon és többnyire akörül tették fel :)
14/54 parigi válasza:
Én eddig nem is néztem, lezártban vagyok, azt nem tudom mióta.
Olasz B2 szóbelin voltam. Botrány, hogy csak a 20 pipás magnó eredményére várok mégis hetek teltek el...
15/54 A kérdező kommentje:
Egyébként az! Ez az időhúzás tényleg röhejes. Nehogy legyen időd a soron következő vizsgára jelentkezni. Vagy ha mégis jelentkezel és mégis sikerült a vizsga, a pénzt nem kapod vissza....
2019. márc. 28. 08:27
16/54 vácáp válasza:
Ki van ez találva rendesen... :)
Ha esetleg beírnák, tudna valaki küldeni egy üzenetet?
17/54 parigi válasza:
A 28-át sokszor szeretik eredmény szempontból. Hát, remélem :DDDD
Mondjuk az kicsit felbosszantott hogy nem kaptam róla emailt hogy mikor kerültem át lezártba így gondolom az eredményről sem küldenek
18/54 vácáp válasza:
Nem küldenek arról sem emailt sajnos.
19/54 A kérdező kommentje:
Én már meg sem merem nézni. :-) napokon át egy nap vagy 20x is csekkoltam, de ma...
2019. márc. 28. 10:34
20/54 anonim válasza:
Én is kíváncsian várom az eredményt, remélem ma már felrakják:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!