Angol origo szóbeli eredmények mikor?
Figyelt kérdés
Március 1-2 voltam csak szóbelizni. Ott azt mondták 2hét múlva lesz eredmény, de az tegnap lejárt és még mindig semmi. Nem tudja valaki, hogy mikor lesz akkor eredmény? Csak mert már napok óta nyugtalanul alszok úgy várom az eredményt2019. márc. 17. 08:42
11/21 vácáp válasza:
A napokban szerintem mindenkinek átkerül majd lezártba és remélem péntekig felteszik az eredményeket.
12/21 A kérdező kommentje:
Még mindog semmi...
2019. márc. 27. 07:51
13/21 vácáp válasza:
Hihetetlen, hogy ki kell tolni az utolsó napokig. 😂
#10-es válaszoló, te még most sem vagy lezártban?
14/21 anonim válasza:
Ma kerültem lezártba remélem hamar meglesz az eredmény mostmár
15/21 vácáp válasza:
Na, az jó jel, ha egyre többen kerülünk a lezártak közé. Így megvan az esély, hogy lehet már ma beírják.
16/21 anonim válasza:
Én is lezártban vagyok már. Nagyon ideges vagyok, percenként nézem, van-e eredmény.
17/21 parigi válasza:
Én is lezárt vagyok!!! Nem tudom mióta mondjuk mert emailt nem kaptam róla :D
18/21 A kérdező kommentje:
Nekem az a megérzésem, hogy holnap meglesz az eredmény
Mindenkinek sikeres eredményt kívánok :)
2019. márc. 28. 15:28
19/21 vácáp válasza:
Én még bízom a mai napban azért... Remény hal meg utoljára :D
20/21 anonim válasza:
Én is napi nyolcszor minimum ránézek már alig bírom kivárni. Holnap már biztos fent lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!