Mire kell odafigyelnem, ha "keverni" szeretném a nyelvvizsgatípusokat? Tehát a szóbeli/írásbeli részét máshol teszem le?
Figyelt kérdés
(Diplomához kellene)
Annyit tudok, hogy egynyelvű csak másik egynyelvűvel mehet.
Van még más dolog amire oda kell figyelnem?
2019. márc. 7. 15:48
1/7 anonim válasza:
Nem kell mindkettőnek egy vagy kétnyelvűnek lenni. Csinàlhatsz egynyelvűt+ kétnyelvűt viszont az összevonàsnàl egynyelvűnek fog szàmítani. (Én is úgy csinàltam)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ez jó hír. Így kibővültek a lehetőségek. (Még a szóbelin vacillálok, hogy melyik legyen)
Nekem mindegy milyen a vége, mert elfogadják azt is.
2019. márc. 7. 16:19
3/7 A kérdező kommentje:
Te mit kevertél mivel?
2019. márc. 7. 16:20
4/7 anonim válasza:
Bármit keverhetsz bármivel, de a legalacsonyabb számít a C-be.
Viszont fontold meg mert ha egyszerre csinálod a C-t, akcióban összességében kell a 60%. Ha külön akkor mindkét részre kell a 60-60%.
5/7 anonim válasza:
Első vagyok, origot szóbelin és bme-t íràsbelin.
6/7 A kérdező kommentje:
4: Köszönöm neked is! Jogos az észrevétel. Ez valóban megfontolandó.
Ezt jól értem, hogy extrém esetben 40%+80%-al át lehet menni, ha komplexet csinálok?
2019. márc. 8. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!