Emelt angol érettségin van listening?
Szóval a kérdés fent. Nyelvvizsga asszem ugy van: Olvasott szöveg értése (reading), íráskészség (writing), közvetítés (nem minden vizsgánál csak kétnyelvűnél), hallott szöveg é. (listening), meg a beszélgetés.
Na most ugy tudom hogy az emelt angol érettségi egyenértékű a B2 szintű nyelvvizsgával. És valahol olvastam hogy érettségin nincs listening. És akkor ha megcsinálom az emelt angolt megkapom a nyelvvizsgát (B2).
A listening kikerülése lenne a cél mindenképpen. (nem írom ide ki hogy miért de privátban akár elmondhatom de a lényeg: NEM tudom azt megcsinálni)
Van listening. Először nekem se ment. De gyakorló könyvből elfogadhatóra felhoztam.
60% feletti angol emelt érettségi egyben B2es nyelvvizsga. Ezt az érettségi bizonyítványba jegyzik be. De teljesrn ugyanannyit ér.
Gondolom nyelvvizsga nélkül egyetemre sem vesznek fel...
Hát ez nagyszerű. Bukta minden a listening miatt
En javaslom, hogy ezt próbáld ki:
Nekem az elsőnél még olyan 2 pontom lett a a listeningből. A könyv végére már értettem annyira, hogy elég legyen az érettségihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!