Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Duolingo-val el lehet jutni...

Duolingo-val el lehet jutni az alapfokú nyelvvizsgáig angolból?

Figyelt kérdés
Ha vki végigcsinálja, meg tud csinálni egy B1-es vizsgát angolból?

2019. márc. 2. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem. Én egyáltalán nem tartom jónak.

Alig tanít valamit és még unalmas is

2019. márc. 2. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem, még véletlenül sem.

Semmire nem jó a duolingo, csak a legalapabb dolgokat tudod vele megtanulni, és azt is rosszul, mert a hang például számítógép által generált, aminek nem sok köze van a természetes beszédhez. Fogalmam sincs miért olyan népszerű az az app. Vegyél olyan könyvet ami önállóan tanulóknak való, vagy pedig menj el tanfolyamra vagy nyelvtanárhoz.

2019. márc. 3. 17:14
 3/3 anonim válasza:

B2 vizsga kell majd az egyetemekre, akkor már azt is érd el.

Nem, de elég lehet hogy szintemelő vizsgàt tegyél egy haladóbb angol csoportba. Ne add fel, kicsit lassú lehet a duolingó, de nagyon hasznos, ha kimaxolsz aranyszínűre minden karikát, utána nézel a ragozásoknak amit nem értesz, mintáknak amikről könnyebb megjegyezni őket, rendhagyó igéket bemagolni akár Quizlettel(abból sok van azt csak magolva lehet) Ha lelkes vagy hogy megtanuld a nyelvet, akkor sokat segít, az interneten minden ami jó az angol. Sokkal több infó, meme, közösségek, chat barik, videojátékoknál is, eredeti színészek hangjai❤, úgyhogy húzz bele(te vagy ismerősöd). Szerintem a nyelvtanulás önbizalomnövelő. Nekem van egy német barátom és olyan jó lenne vele találkozni, meg sokkal jobb ország, furcsamódon szebb mint az olasz, az olaszt leadtam és próbálom a németeseket utolérni, meg hát kéne egyetemhez, szóval majdnem mindennap tanulok egy kicsit felesleges órákon.

Meg feladatlapok és szóbeli gyakorlása nélkül max A2-t tudnál.

8 évig angoloztam, nyelvi évvel ráadásul, de a B2 szóbelit elrontottam, túlbonyolítani akartam a mondatokat és nem strukturàltam őket rendesen, félperceket gondolkoztam mert nem voltam hajlandó körülírni ami nem jutott eszembe, zavarban voltam... pedig könnyű volt mindegyik része, aminél fogalmazni vagy beszélni nem nem kellett, csak azoknál fura elvárások vannak. Kitudja, lehet még a szemkontaktust is nézik??? Hajráá!!!

2019. márc. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!