Spanyol nyelvtanulás elkezdése otthon? Mit használjak? Mi tartozik bele az A1 szintbe?
Szeptemberben szeretnék beiratkozni egy nyelviskolába, viszont addig nem lesz rá lehetőségem. Hogy gyorsabban haladjak, nyáron szeretném az A1-es szintet elsajátítani, hogy A2.1-ről indulhassak a tanfolyamon szeptemberben. Tudom, hogy messze van még a nyár, de szeretném addig begyűjteni az információkat.:D
Imádom a spanyol nyelvet, sok spanyol zenét hallgatok, szóval màr tudok jó pár szót, 1-2 kifejezést, a névelőket és félig-meddig a SER igeragozást.
Utánanéztem, de nem nagyon találtam semmit, hogy az A1 szintbe milyen igeidők, nyelvtani szerkezetek tartoznak bele?
Illetve hogy mit ajánlatos beszereznem?
Köszönöm.
Az a szerencse, hogy apukám még kb. 5 évvel ezelőtt vett a vaterán PONS spanyol könyvet, csak azóta se használja. Majd kölcsönkérem tőle, remélem nem bánja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!