Hogy érdemes neki állni az angol nyelvtanulásnak?
Szinte totál kezdőről kellene elkezdenem az angol nyelvtanulását, eddig németet tanultam de az informatika világába jóval szükségesebb az angol tulajdonképpen a németemet abszolút nem is tudom hasznosítani ezen a területen, ezért sürgősen neki kellene látnom az angol tanulásának, de igazából fogalmam sincs merre kezdjem.
Érdemes nyelviskolába beiratkozni alapfokú tanfolyamra, vagy inkább egyből valami magántanárt keressek? Hogy a legcélszerűbb neki vágni?
Jaja. Ár is számíthat, meg hogy mennyit kell menni érte.
Én mondjuk jobban szerettem a nyelviskolát, mert egyrészt míg a többieket b*sztatták, addig relaxáltam, ugyanakkor abból is tanultam, másfelől meg hálistennek sosem volt hiány ellenkező nemű fiatalokból, ami jót tesz az életerőnek, a kundalini kígyó elkezd mocorogni... :D Csoportban az a nagyon ócska, ha első vagy vagy utolsó. Legjobb másodiknak lenni, akkor van sikerélmény is és az első húz is felfelé.
Kezdésnek ez is jó lehet, aztán majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!