Középfokú angol nyelvvizsgára 2,5 hónap alatt fel lehet fészülni?
Kezdj el angol feliratokkal filmet nézni, majd szépen lassan hagyd el azt is, és magántanár. Nem tudom, milyen szinten vagy, de nekem is ugyanez volt a helyzet előző évben. Egyetem, nyáron meg gyorsan le akartam nyelvvizsgázni. Katedra nyelviskolába jártam 2 hónapig, és B2 komplexet tettem, 87%-osat.
Sokat segített az is, hogy alapvetően sokat kockulok, és nagyon sok angol nyelvű oldalt, commenteket olvasok.
De ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy mindig németes voltam. Suliban soha nem volt angolom ezt a 2 hónapos gyorstalpalót leszámítva.
Én sem hittem el, de simán. :D
Ha már meg van az alapod, mint írtad B1, akkor igazából már csak gyakorolni kell: otthon csinálj meg rengeteg feladatlapot. Elején lehet nem fog menni, de bele fogsz jönni, én is így voltam vele.😊
Magantanárral meg a kommunikációt tudod gyakorolni leginkább, illetve ad majd neked sok jó tippet.
Listening részt is tudod gyakorolni, illetve hallgass sok rádiót (BBC) :)
Menni fog hajrá, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!