Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt hogy kell olaszul mondani?

Ezt hogy kell olaszul mondani?

Figyelt kérdés
A tanár aztmodnta hogy jövő óra dolgozatot írunk olyan kifejezésekból amik egy napokhoz kotodnek marmint felkelés iskolába menés csak az a baj hogy nem mondott semmi konkrétumot,és tudnátok esetleg ilyen szavakat/kifejezéseket írni?(Tudom kicsit hülyén fogalmaztam a kérdést )

2019. jan. 14. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem itt ilyenek lehetnek hogy felkelek hétkor, megmosom a fogam, fürdök, megreggelizem , eszem egy zsemlét (ezek csak példàk ) , elindulok az iskolàba fél 8 kor

Mi sveglio alle 7

Mi lavo i denti

Mi lavo la faccia (megmosom az arcom )

Mi peino (megfésülködöm)

Faccio la colazione (megreggelizem)

Mangio un panino e bevo un latte (itt lehet bàrmilyen étel persze)

Parto per la scuola alle 7 e mezza (vagy vado alla scuola)

Vado alla scuola in autobus. Vagy vado alla scuola con l'autobus 7:45 (itt pontosan megadod melyikkel az in-es esetben pedig csak autobusszal .

Nekem hirtelen ezek ugrottak be, de ha tudsz írni még ilyeneket magyarul és nem megy olaszul segítek.

2019. jan. 14. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom:)
2019. jan. 14. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy elírás van.

Fésülködöm: mi pettino

2019. jan. 15. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
első vagyok igen igaz amit a màsik hozzàszóló ìrt véletlen elírtam.
2019. jan. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!