Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van itt olyan aki orvosi...

Van itt olyan aki orvosi latint tanul, ha igen hogyan tanuljátok?

Figyelt kérdés
Most kezdtem szeptemberben az EÜ iskolát és nagyon nehezen megy az orvosi latin. Ti milyen módszerrel tanuljátok. :)

2018. dec. 26. 13:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, merre laksz? ? Miért nem megy? Olvastam amit írtál, de nekem nem egyértelmű, hogy miért nem megy
2018. dec. 31. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia kérdező :)

végigolvastam , de nem egyértelmű nekem a te problémád.ha nyelvtan nincs akkor csak orvosi kifejezések vannak nem ? Félre ne érts lehetsz olyan mint én, aki képtelen megtanulni valami ha nem érti :) Ha gondolod megpróbálhatok segíteni, bár nem vagyok egészségügyis, de közöm volt hozzá, merre laksz?

2018. dec. 31. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja azt kifelejtettem, hogy van latin felsőfokum, ami persze semmit sem ér egészségügyben, :D , viszont éltem együtt orvostanhallgatóval, megkaptam a "kiképzést"
2018. dec. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!