Van olyan aki jó angolból és pár mondatot lefordítana angolra?
Figyelt kérdés
“ megtanítottad nekem, hogy soha ne adjam fel az álmaimat, te vagy az, aki motiválsz engem. Nem is tudod, mennyit segítettél nekem a nehéz időkben. “2018. nov. 23. 04:59
1/4 anonim válasza:
You have thought me never to give up my dreams. You’re the one who motivates me. You don’t even know how much you’ve helped me in hard times.
3/4 anonim válasza:
You have taught me to never give up. You are the one who always motivates me. You don’t even know how much you helped me to get through the rough times.
4/4 A kérdező kommentje:
Ki pontozza le a válaszadókat? Leírhatná már akkor, hogy miért, ha szerinte hibás. 🤦🏻♀️
2018. nov. 27. 05:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!