Mi alapján döntötted el, hogy melyik típusú nyelvvizsgára (BME, Euro, stb. ) menj?
Figyelt kérdés
A tanárra bíztad a választást, vagy tényleg utánanéztél hogy mi köztük a különbség, és te magad döntöttél?2018. nov. 5. 21:20
1/3 KRenáta1987 válasza:
Én az Origo mellett döntöttem. Elég jó minőségű szerintem, viszont az utóbbi években rengeteget könnyítettek. Magyarul válaszolsz magyar kérdésekre az írásbelin, angolról magyarra fordítasz, szerintem ezek nagy segítségek, de nyilván kinek mi. Plusz kivették belőle a régen durva nyelvtani tesztet!
2/3 anonim válasza:
Mikor a középfokút csinàltam akkor a tanàr mondta az origót (akkor még volt a nyelvtan benne). Most felsőfok előtt megnéztem hogy olyan legyen-e amit külfölsön is elfogadnak vagy nem. Ha elég az itthoni akkor egynyelvű vagy kétnyelvű. Meg azt is néztem hogy a tanárral kell-e beszélni vagy másik diàkkal. Meg nekem az időpont is fontos volt.
3/3 nemaRendőrség válasza:
Beírtam a google-ba hogy nyelvvizsga, kiadta az origot és jelentkeztem. Ha más lett volna az első akkor arra jelentkeztrm volna.
Miután jelentkeztem és utánanéztem milyen is megbántam, mert kétnyelvű szerintem csak hátrány. Én nem fordító vagyok hanem anyanyelvi szinten beszélem a magyart és angolt, a fordítás sosem ment. De akik könyvből tanulják az angolt azoknak könnyebb lehet.
Ettől függetlenül meglett persze.
Én azt javaslom amelyik magától megcsinálja a pénzvisszatérítéses cuccot. Nekem még mindig nem válaszoltak, pedig már vagy 2 hónap eltelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!