Német szóbeli nyelvvizsgára hogy lehet könnyen megtanulni a tételeket?
Normális, segítőkész válaszokat várok! Eléggé kétségbe vagyok esve. Most kezdtem el készülni a szóbelire, kaptam a tanáromtól anyagot, elkezdtem tanulni de 2 nap alatt nem tudtam megtanulni egy oldalt. Csak bemagolva menne de annak nincs értelme mivel nem tudom másnap visszamondani. Már a sírás kerülget. Angolból nem volt gondom a szóbelivel, sőt magyarul sincs gondom a tanulással de ez most nagyon kifog rajtam, és még ez csak az első tétel. Nem is hatalmas mennyiség mert 4 oldal összesen.
Németesek! Lenne valami hasznos tippetek hogy ti hogyan csináltátok? Vagy csak az elején ilyen nehéz??
(Muszáj megcsinálnom mert 2 nyelvvizsga szükséges a diplomámhoz sajnos, úgyhogy nincs kifogás.)
N
Hú ez jó ötlet! Nagyon kedves tőled hogy írtál!
Igen lehet az a gond hogy görcsösen ragaszkodok a szöveghez, meg mondom magamban magyarul a fogalmakat pl és azt próbálom leforditani. (szakmai nyelvvizsga sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!