Szerintetek fel tudnék készülni márciusig C1-re ilyen eredményekkel vagy inkább halasszam? Április utánt már nem merem bevállalni, mert onnantól érettségire fókuszálás 0-24 lesz.:/
C1-en milyen százalékokat értél el mintateszteken?
2018. nov. 5. 21:22
2/13 A kérdező kommentje:
Nem töltöttem még ki, de anyumék erőltetik rám a C1-et...
2018. nov. 5. 21:33
3/13 KRenáta1987 válasza:
Szerintem márciusig ilyen eredményekkel simán van esélyed! Nyelvtanhoz tudtommal csak egy kicsit kell hozzátenni,inkább a részletesebb szókincs a különbség! Sok sikert! :)
2018. nov. 5. 21:34
4/13 anonim válasza:
A telc egy nagyon erős nyelvvizsga tipus irasbeliben es a 84% az szerintem azt jelengi hogy b2 mar elhagytad es a c1 kozelitesz. Most ragad meg a pillanatot es szerintem csinald meg mert lehet kesobb nem lesu kedved hozza ha mar most benne vagy nagyon sokat er egy c1 foleg angolbol. Lehet nehezseg miatt nem Telc vasztanek irasban erre de mindenkeppen meger egy probat.
2018. nov. 5. 21:50
5/13 anonim válasza:
Én is mennék, de nem Telc-re. Inkább bevállalnék egy Origót, azt nevetve megcsinálod még akár decemberben is (ha lehet jelentkezni). Nekem nem volt ilyen jó a Telc B2-m, 1,5 évet ki is hagytam és úgy mentem Origó C1-re ami elsőre sikerült, úgyhogy vágj bele bátran, a többletpont is jól fog jönni, egyébként mintha a Telc megszűnne jövő januártól.
2018. nov. 6. 09:25
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, meg fog szűnni, de nem is baj, elég volt egyszer...:D
2018. nov. 6. 14:58
7/13 anonim válasza:
Ha tudsz a világ dolgairól összefogottan beszélni (írásban), akkor ja.
A Zorigo honlapon a minta feladatlap egyik feladata:
Ön egy magyar környezetvédelmi intézet munkatársa. Intézetük ismeretterjesztő lapjában sok érdekes cikket közölnek. Ezeknek a magyar nyelvű értekezéseknek a tartalmát kell Önnek idegen nyelven összefoglalnia.
Vagy előtte egy elolvasandó angol szöveg első bekezdése, mely szövegre vonatkozó kérdésekre kell magyarul válaszolni:
It may not seem at first glance that the movement on behalf of a single international language for universal use is a compromise between the aggressive tendencies of the large languages and the resistance movements of the small ones, yet this is the way in which the international language movement is regarded by many of its sponsors.
2018. nov. 6. 17:43
8/13 anonim válasza:
Azért én csak megcsinálnék legalább egy-két C1-es tesztet, ha tényleg érdekelne, hogy mennyi esélyem van...
2018. nov. 6. 17:48
9/13 A kérdező kommentje:
Hetvegen nekiulok, mintha elesben csinalnam. Koszi a valaszokat :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!