Miért sietnek olyan sokan a nyelvvizsgával?
Mert anyelvvizsga csak egy papír, amit jó muínél elöbb megszerezni, mert nem veszi el késöbb sz idöt a fontos tárgyaktól.
Aki tudni is akarja a nyelvet, az bármikor el tudja mélyíteni a tudását, viszont papír nélkül nem tud továbbtanulni.
Én meg irigylem azokat a gyerekeket, akiknek megvan a nyelvvizsgája már hamarabb. Így nem érettségi előtt, vagy egyetemi államvizsga előtt kell azzal is szenvednie,hanem sokkal hamarabb megcsinálja, később nem lesz erre gondja.
Na nekem nem erőltették a szüleim. Egyetemre volt annyi pontom államira is,hogy ne kelljen nyelvvizsga a felvételihez. Bekerültem. Annyi órám volt, hogy nyelvtanulásra nem volt időm, utolsó évben jött a gyakorlat, szakdoga leadása, államvizsga... Nem is kaptam ki a diplomám időben, mert nem sikerült elsőre a nyelvvizsgám. Ilyenkor szidom magam, miért nem csináltam meg gimiben,mikor nyáron is rengeteg szabadidőm volt.
Nem azt mondom, hogy 10 évesen már középszinten kéne beszélni valamilyen nyelvet, de a középiskolai évek alatt jó megcsinálni.
Miért vannak lepontozva amugy a válaszok? Teljesen korrektek pedig...
N
Akkor meg szenvedj vele érettségi előtt :D tapasztalatot írtam le őszintén, ezért vagyok leszólva. nevetséges ami ezen az oldalon megy. normálisan válaszol az ember, az se jó.
a német különtanáromnak a lánya is 14 évesen csinálta meg a középfokú nyelvvizsgáját. milyen nagy könnyebbség lesz neki hogy már nem kell ezzel foglalkoznia.
ja és 2020-tól elvileg majd csak az jelentkezhet felsőoktatásba akinek van nyelvvizsgája. de akkor majd csináld meg 30 évesen. el ne kapkodd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!