Hogyan tudnék nyelv vizsgázni angolból?
Figyelt kérdés
A sulit már abba hagytam, érettségim van de szeretnék egy nyelvvizsgát is. Neten csak annak a menetét írják le meg időpontokat de arra lennék kíváncsi lehet e ezt csak úgy hogy én magát a vizsgát szeretném megcsinálni és kész tanár nélkül, illetve hol tudok ilyenre jelentkezni vagy van e esetleg ingyenes képzés.
Köszönöm előre a válaszokat, ha esetleg köztudott dolgot kérdeztem csak én nem tudok róla légyszi ne kövezzetek meg.
2018. okt. 26. 13:12
1/3 anonim válasza:
Számos nyelvvizsgaközpont létezik. Például ECL, Euroexam, TELC, Origo, Társalkodó. Választhatod az emelt szintű érettségit is, ha B2 szintű vizsgát szeretnél. Ezek árban, elérhetőségben, és feladattípuokban is különböznek. Először tehát ki kellene választani, melyiknél szeretnél vizsgázni. Utána jöhet a felkészülés. Ezt önállóan is megteheted, de ajánlatos nyelvtanfolyamra menni, vagy magántanárt fogadni. Ha úgy érzed, készen állsz, felkeresed a kiválasztott központ honlapját, és tájékozódsz a vizsgára jelentkezés feltételeiről.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. okt. 26. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!