Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Meddig kell nyelv vizsgázni...

Meddig kell nyelv vizsgázni érettségi előtt, hogy megkapjam a többletpontot?

Figyelt kérdés
Február elején lenne a vizsga, most jelentkeznék, akkor csak márciusra lenne meg az eredmény kb, áprilisban maga a bizi. Ezért még kaphatok többletpontot, ha megvan? (Ha számít, középfokú)

2018. jan. 3. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen a határ a május júniusi nyelvvizsgánál van amikor meg van az érettségi azt fel kell tölteni és azzal együtt a nyelvvizsgát is és addig van idő ezért szokták kérelmezni azon vizsgák esetében azt h előbb javítsák ha lehet. Szóval időben vagy
2018. jan. 3. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez még bőven belefér, az áprilisi is.

Ezt máshova írtam:

"

Azt nem tudom, hogy milyen szinten vagy nyelvből, így ezt a sikerülhet, mennyit kell készülnöm, döntsd el te magad! Nekem például egy hét gyakorlás, plusz szóbelin improvizàltam.

VISZONT! Az áprilisi (én ezen voltam) és a májusi nagyon elejei (első egy, másfél hét az mecces már) nyelvvizsgák még beszámítanak. Különben nem fogják megküldeni odőben. Hivatalosan is megadnak egy határidőt, de cseszheted ha nem jön meg. Átlagosan 1,5-2 hónapot kell a bizonyítvány kiállítására várni. Nálunk azzal lehetett gyorsítani, ha személyesen bemész érte. Lebet őket sürhetni is, de felesleges."

2018. jan. 3. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Azt szokták javasolni, hogy április végéig kell elmenni vizsgázni. A május eleji vizsgaidőpontokra mondják, hogy már nem lehet biztosra venni, hogy idejében kézhez kapod a bizonyítványt.
2018. jan. 3. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. jan. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!