Hogy mondod angolul?
Figyelt kérdés
Hány személyes a jármű?
Ugye most ez eleve much vagy many?
Many?
2018. szept. 27. 19:00
11/21 anonim válasza:
Ahogy az accommodate is helyes lakóhely szerinti elszállásolására kifejezésére, de ugyanakkor erre is. Úgy a fit-nek is van több jelentés. Nem hasrautesszeruen kell ravagni egy szóra hogy mindent tudunk róla, hanem utána kell járni.
12/21 anonim válasza:
A kérdés gazdájának amúgy, ne aggódj nem csak egy helyes módja van a dolgok kifezesenek. Csak legyen hiteles források. S ha valaki azt mondja haha akadémiai szotarbol nézted, az nem elő nyelv. Akkor ne foglalkozz vele. A hiteles forrás nem véletlen hiteles.
14/21 anonim válasza:
Ezt most nekem írod? Mert ott a címében a fit:D
15/21 anonim válasza:
Had próbáljam én is megosztani valamit
16/21 A kérdező kommentje:
Amúgy ti ezen most mit idegeskedtek?
:D
2018. szept. 29. 15:09
17/21 anonim válasza:
Én nem idegeskedés csak megosztom az információt.
18/21 anonim válasza:
Vicces ez a mobil szovegjavito. Szóval a lényeg hogy nem idegesség ol osztottam meg.
19/21 anonim válasza:
En sem. Es a kepen meg vannak s helyes valaszok. Carries inkabb a fits helyett, stb.
20/21 anonim válasza:
Hát azért csak oda kell azt az 'inkabb'-at biggyeszteni, pedig elsőnek a fit-et adtak meg. De részlet kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!