Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyi idő amíg megkapom a...

Mennyi idő amíg megkapom a nyelvvizsgám árának a visszatérítését?

Figyelt kérdés
Két hónap és egy hét telt el azóta hogy elküldtem az igénylést mellékelve a számla másolatát a Nyugdíjfolyósító részére. Ajánlott levélként utána nézettem 2 nap múlva át is vették. Azóta semmi hír, se egy levél se egy telefon se pénz. Elméletileg 30 napjuk van elbírálni majd még 13 fizetni de ezt már bőven túllépték. Mit kellene ilyenkor tenni?

2018. szept. 20. 18:24
 1/3 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem tudok segíteni neked, de én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Én kerestem már őket telefonon is, de fel sem vették. Azt hallottam, hogy csak hétfőn és szerdán van ügyfélfogadás, szóval ha hétfőig te sem kapnád meg, szerintem mindenképp érdeklődj utána, én is így teszek majd.
2018. szept. 20. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is szeretném tudni, merre jár az a 30valahányezer... Júliusban küldtem el a kérvényt.
2018. szept. 23. 10:24
 3/3 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok,a mai napon sikerült elérnem egy ügyintézőt a 0680-204-884-es telefonszámon. Július 18.-án adtam postára ajánlottan, elsőbbségivel a levelemet, én is utána néztem az azt követő napokban, átvették. Néhány perce viszont közölte velem egy ügyintéző, hogy náluk ugyan nincs a levelem, ők nem kaptak semmit, nem találja a levelet, küldjem el újra. Azért ez nagyon vicces szituáció, mivel nyilvánvalóan valaki átvette a levelet, amiben nem mellesleg minden személyes adatom szerepel. Szóval most teljesen hiába vártam rá több, mint 2 hónapot abban a reményben, hogy hamarosan utalják a pénzt. Azt tanácsolom, feltétlenül érdeklődjetek ti is utána, mivel bármiféle visszajelzés nélkül, hogy megkapták-e a leveleteket, még ilyen aljas trükköket is bevetnek és azt hazudják, hogy ők már pedig nem kapták meg a levelet.
2018. szept. 27. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!