Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek meglehet tavasszal...

Szerintetek meglehet tavasszal a német középfokú nyelvvizsgám?

Figyelt kérdés

Szeptembertől heti egyszer járni fogok magántanárhoz (90 perc), meg az lenne a terv, hogy napi még egyszer ennyi időt foglalkoznék vele legalább heti 5 alkalommal.

Gimiben tanultam 4 évig második nyelvként, meg akkor is jártam az egyik nyáron magántanárhoz, de akkor nem igazán voltam motivált, szóval nem foglalkoztam vele különösen sokat.

Szerintem amúgy olyan alapfokú szinten vagyok (de nem túl erős :D), meg így szintfelmérők alapján is.

Nem tudom számít-e, de angolból van felsőfokú nyelvvizsgám, arra nem készültem különösen sokat, inkább feladatokat oldottam meg.

19/L

2018. júl. 29. 21:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!